Witte WinterfeeŽn


Steltloopacts steltentheater boekt  u bij www.kwekel-evenementen.nlAls in een winters sprookje bewegen feeŽrieke verschijningen zich sierlijk door de straten.

Ze zijn op zoek naar mensen met een Kerst- of Nieuwjaarswens.
Groot klein, jong of oud, niemand wordt over het hoofd gezien.
Zachtjes strooien ze gouden wensglitters over de hoofden van de wensenden.
Nu is het alleen nog afwachten of de wens echt uitkomtÖ

Steltloopacts steltentheater boekt  u bij www.kwekel-evenementen.nlDeze winterfeeŽn zijn een streling voor het oog wanneer deze door de straten wandelen, de verlichting zorgt ervoor dat er ook in de avond met volle teugen van deze feeŽn kan worden genoten.
Een prachtig sprookje om naar te kijken tijdens de feestdagen, kortom uitzonderlijk en spraakmakend Winters Entertainment.
Deze winteranimatie act is een prachtig wintertafereel op stelten die met hun verlichte kleding een sprookjesachtige sfeer neer zetten op elk kerst / winterevenement.

1 t/m 4 spelers, mogelijkheid om grondfiguur mee te boeken
Theateracts in overleg

duo Ä 1095,00
trio Ä 1450,00
Tijd; 1 x  60 min
of
2 x  45 min (4 uur)
Reiskosten; 0,45 af regio Dordrecht

Nog meer acts in Sint
en Kerstsfeer: klik hier

Zie ook onze Steltlopers website


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  +31 181 324 310 of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl