Wally's Kerst Kindershow


Wally Preyll kindershow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVoor de Kerstperiode heeft Wally speciale aangepaste shows.
Deze Kerst show is ook al een verhaal apart, met de zingende Kerstman, lekkere hits afgewisseld met life gezongen Kerstliedjes.
Ook hier kan de show voor de kinderen weer aangevuld worden met de Pretparade.

Wally Preyll kindershow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlWally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken.
De show is interactief, dat betekend dat alle kinderen mee kunnen doen.

Na de onzichtbare pratende hond worden eerst de spieren losgemaakt met een dansspel en daarna de wereldkampioenschappen stenen stapelen, figuur poepen, spek eten, het lange Jan spel en een supergrote 4 op rij, er wordt gezongen, evt. met laserkaraoke en gedanst, geplaybacked en voor de winnaars zijn er altijd een leuke prijzen te winnen.

De show duurt 60 minuten (winkelcentra eventueel 4 x 30 minuten), maar is altijd uit te breiden naar uw wensen en budget.
Wally's show is anders dan de gemiddelde kindershow en dit bewijzen we maar al te graag.
Met Sint en kerst is er een aangepaste show.

  750,00 Tijdsduur ;  60 minuten
Reiskosten; 100 Km vrij, daarna 0,30 per Km af regio Rotterdam
Prijzen exclusief BTW

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien.

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl