Santa & Rudolf


Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDeze muzikanten neemt u mee op een muzikale wereldreis, waarbij Hollandse vrolijkheid gecombineerd wordt met Zuid-Amerikaanse warmte.
Instrumentale uit allerlei landen worden afgewisseld met theatrale liederen (in meer dan 5 talen) en romantische intermezzo' s.
Ze hebben een goed gevoel voor het juiste moment en een gezonde dosis humor.  

Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe groep is "van vele markten thuis" en zo wordt ook een groot repertoire kinderliedjes op theatrale wijze gebracht met na afloop voor de kinderen een kleurige ballon.
Eventueel kunnen zij (als trio), toegesneden op uw feest, een bijzondere bijdrage leveren in de vorm van een muzikale aubade of zelfs met een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied.

  695,00 Tijd; 3 x 40 min (binnen 4 uur)
   795,00 4 x 40 min (duo)
Reiskosten; 0,30 af regio Leiden
Prijzen excl. 6% BTW

 

 

Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Muzikale Paashazen te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl