Pieten Pretplein


Pieten Pretpleinboekt u bij www.kerst-entertainment.nlTijdens dit pietenfeest worden kinderen omgetoverd tot hulppieten, kunnen zij een pietenbaret maken, leren ze hoe je pakjes bezorgd op de stormbaan en wie zoet is….

Onze 5 pieten maken er op uw locatie een echt feestje van.
Let maar eens op: de schminkpiet veranderd alle kinderen in echte hulppieten, vervolgens kunnen de kinderen onder begeleiding van twee pieten over de mega-hindernisbaan om de zak met pakjes in de schoorsteen te krijgen.
Pieten Pretpleinboekt u bij www.kerst-entertainment.nlBij de knutselpiet mogen kinderen een baretje knutselen en een lekker zakje popcorn of een suikerspin maakt het feest compleet. Wanneer alles met goed gevolg is afgelegd, krijgen de kinderen een echt “hulppieten” diploma!
Als klap op de vuurpijl kunt u optioneel ook de Sint een bezoekje laten brengen aan dit pietenfestijn.
Al met al 4 uur lang een fantastisch pietenfeest!
Wanneer u op zoek bent naar een activiteit die de Sinterklaassfeer er goed in brengt?
Dan is het Pietenpretplein dé uitkomst!

Bij het Pietenpretplein wordt begeleid door 5 Pieten en het volgende meegeleverd: hindernisbaan, grimematerialen, suikerspin of popcorn, alle benodigde knutselmaterialen, knutselterras bestaande uit 3 tafels & 6 bankjes en de diploma's.

Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een vrije ruimte van 13 x 4 x 3 meter en de benodigde stroomvoorziening van 3 x 220 volt

  € 14950,00 Tijdsduur ; max 4 uur
 
Reiskosten; € 0,40 per Km af regio Rotterdam
Prijzen exclusief BTW

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl