X-MasPianissimo


Dickensorkest te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlZingend begeleidt hij zichzelf en brengt zo met een minimum aan middelen en een maximum aan muzikaliteit, creativiteit en plezier een uitgebreid repertoire van diverse muziekstijlen.

Gekleed in jaren ’30 stijl en met een gezonde dosis humor, improvisatievermogen en mensenkennis kan Erik op zowat iedere situatie inspelen en op een spontane onvoorspelbare manier uit de hoek komen.

Dickensorkest te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet repertoire is zeer uitgebreid zeker het kerstrepertoire zal hier in niet ontbreken, ook voor kinderliedjes draait hij de hand niet om.
Ze spelen zonder geluidsversterking, wisselen regelmatig van speelplek en hebben een plezierige omgang met het publiek.

Ideaal als live muziek met aangenaam geluidsniveau gewenst is zoals bij recepties, ontvangsten, presentaties, privéfeesten, diners, bruiloften, tuinfeesten.

 € 4950,00 Tijd; 4 x 30 of 3 x 40 minuten binnen 4 uur
Reiskosten; 0,30 af regio Breda
Prijzen exclusief BTW

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl