Het Paard van Sinterklaas


Het Paard van Sinterklaas boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlNiets spreekt zo tot de verbeelding van een kind als Sinterklaas op het witte paard Amerigo zijn intrede doet.
De schimmel Amerigo  is een hele belangrijke figuur in het hele Sinterklaas gebeuren, hij brengt zijn baas altijd weer naar waar hij toewilt, is zeer trouw aan zijn baas en zal steeds naast zijn zijde staan!

Amerigo is een verschrikkelijk lieve en brave schimmel die ieder jaar weer staat te trappelen in zijn stal om een ritje te maken met de Sint langs alle kinderen in Nederland.
Het Paard van Sinterklaas boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe Stalpiet zorgt ervoor dat Amerigo er ieder jaar weer keurig gepoetst en opgezadeld bij staan en uiteraard is de Stalpiet er ook bij om de Sint te helpen met het op en afstappen of Amerigo even vast te houden.

Wij zien vaak dat Sint een jaar lang te weinig bezig is met zijn trouwe paardje, van daar dat Amerigo elk najaar een opfris training krijgt om in de drukte te lopen, aan de fanfare te wennen en te vertrouwen op zijn begeleiders de Stalpiet en de Sint.
Alleen dan kan hij weer duizenden kinderen blij maken als Het paard van Sinterklaas.
Het Paard van Sinterklaas boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDrumbands en harmonieorkesten , harde muziek en gillende kinderen, hem maakt hem niets uit, zolang hij maar met zijn begeleider is.
Hij is supermak, bokt en steigert niet en kent de kneepjes van het vak.

Amerigo kan ook met Sinterklaas erop uw bedrijf binnen wandelen mits er geen extreem gladde vloeren zijn (bijv. marmer), een puntmassa van 1000 kg. kunnen dragen en de hoogte minimaal 3 meter bedraagt.

Voor het rondrijden van Sint Nicolaas op uw locatie kunt u de prachtige elegante houten koets of paardentram (rolstoel toegankelijk) huren.
Met beiden kan heel open gereden worden, maar bij heel slecht weer ook gesloten.


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl