La Mayarosa


La Mayarosa te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDit duo wordt gevormd door harpiste Rosa en sopraan Maya.
Met een breed muzikaal repertoire, een jarenlange ervaring en een liefde voor theater staat duo  garant voor een bijzonder optreden.
Een wereldberoemde opera aria, een wonderschone popballade, tedere harpklanken of toch liever een uitbundige Serenade op Maat?
Maak kennis met dit bijzondere duo.

La Mayarosa te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlA
rrivederci a presto! XX

Hemels intermezzo

Speciaal voor de decembermaand heeft La Mayarosa een kerstprogramma vol zoete muziek, Engelse Carols en musical melodieën, Italiaanse hartstocht en Franse melancholie.
Gelardeerd met kerststalletjes, sneeuwvlokjes en een verdwaald roodborstje brengt La Mayarosa met dit lieflijke programma licht in de donkere dagen.
In hun oogverblindende kerstengel outfit krijgt La Mayarosa elk gezelschap aan het zingen van I’m dreaming of a white christmas!

La Mayarosa te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlLa Mayarosa heeft diverse stijlvolle acts met uitbundige kostuums, interactie met het publiek en verrassende theatrale wendingen.
Het klassieke repertoire aaneengesmeed tot een sprankelend intermezzo of een mobiele act die niet onopgemerkt voorbijgaat.
Italiaanse Lente, Verleidelijke Carmen, Zinderende Liefdesbrieven, Venetiaans Carnaval en Stralende Kerstengelen…een greep uit de mogelijkheden.

Overige Theatrale acts

Een charmante rijdende harpkar waarop de harpiste door de sopraan wordt voortgetrokken. Zo kan La Mayarosa al spelend en zingend een verrassende entree of muzikale rondgang maken.

* Italiaanse Lente: Met bloemen in het haar en vergezeld door dwarrelende rozenblaadjes, vogeltjes en versregeltjes vertolkt La Mayarosa achttiende-eeuws Italiaans repertoire,

*Napolitaanse liederen: aria’s van Mozart en het prachtige O mio babbino caro van Puccini. Tot besluit van een optreden meezingen met O sole mio is dan maar een kleine stap.

* Verleidelijke Carmen: Een virtuoos solo harpstuk van Albeniz wordt gevolgd door een geraffineerde aria van Bizet. Uiteraard in rood en dramatisch gewaad…

* Zinderende Liefdesbrieven: Als Postiljon d’Amour heeft La Mayarosa al menig liefdesbrief op muzikale wijze bezorgd. Wie mag de volgend vertaling voordragen?

* Venetiaans Carnaval: Zwart met gouden maskers, veren en gouden confetti vormen het decor voor de virtuoze aria Una Voce poco fa van Rossini.

 € 1350,00  3 sets binnen 4 uur

2 sets € 1150,00
1 set   €   950,00

Prijzen exclusief BTW

Een set duurt als centraal optreden (b.v. een concert met volle aandacht publiek) ca 15 minuten.
Mobiel duurt een set maximaal 45 minuten.


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl