Kerstkoekjes Bakkerij


kerstkoekjesbakkerij te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlKinderen kunnen tijdens een kinderworkshop kerstkoekjes bakken en een bakje versieren vanuit een mooi aangeklede stand.

Stroop je mouwen op en was je handen want jij mag je eigen kerstkoekjes komen bakken.
Je mag met verschillende vormpjes (b.v. een kerstboom of een engeltje) koekjes uitsteken uit het deeg.

kerstkoekjesbakkerij te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAls je er een gat in maakt, kan je er na het bakken een lintje doorheen doen en dan kunnen de koekjes zo in de kerstboom gehangen worden. Je legt de koekjes netjes op de bakplaat en dan gaat de plaat in de oven.
En dan wachten, wachten, 10 minuten wachten, MAAR terwijl je wacht mag je een mooi bakje versieren met glitters en sterren.
Tien minuten voorbij?!?!? Dan komt de plaat uit de oven en mogen de heerlijke vers gebakken koekjes in jouw mooie bakje. Voorzichtig hoor, ze zijn nog heet! Thuis mag je het lintje erdoor doen en ze in de kerstboom hangen.

De actie wordt uitgevoerd vanuit een mooi aangeklede stand. De oven staat buiten het bereik van kleine kinderhandjes. De kinderen zitten op bankjes aan lange tafels. De hele ruimte is afgezet met hekjes. Er kunnen 24 kinderen tegelijk deelnemen.
Terwijl de kinderen lekker bezig zijn, kunnen papa en mama mooi even de winkel in!Inclusief twee personen begeleiding (in kerst outfit).

  675,00 Tijdsduur ; max 4 uur
Reiskosten; 0,65 per Km af regio Rotterdam
Prijzen exclusief BTW

Dit is een leuke Kerstactie en winkelcentrumpromotie.


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl