IJskoninginnen op Stelten


IJskoninginnen op stelten te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDrie ijs koninginnen op stelten in prachtige witte hoepelrokken met ijsblauw licht.
De kostuums zijn voorzien van ijsblauw licht, geeft mooi effect in het donker.

Deze winteranimatie act is een vrolijk winter tafereel met prachtige witte ijskoninginnen op stelten die met hun verlichte hoepelrokken een sprookjes sfeer neer zetten op elk kerst/winterevenement.
IJskoninginnen op stelten te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet bij behorende muzikale IJsprinsen duo speelt uit een groot arrangement van winter/kerst nummers

De prachtige ijswitte IJskoninginnen zijn ongeveer 3 meter hoog en kunnen op veel manieren worden ingezet.
Bijvoorbeeld: als verwelkoming van uw gasten (entree act), dansact op de dansvloer, begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie, uitdelen van flyers of iets anders, animatie tussen het publiek of anders bijna alles is mogelijk.

IJskoninginnen op stelten te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe IJskoninginnen en de muzikanten zijn ook in andere combinaties (solo, duo, trio of viertal) te boeken zijn.
Voorbeelden van combinaties kunnen zijn:
· 1x IJskoningin met 1 x muzikant (accordeon)
· 1x IJskoningin met 2x muzikanten (accordeon met fluit, Sax of viool)
· 2 IJskoninginnen met 1 of 2  muzikant(en)
· Het muzikale duo

IJskoninginnen op stelten te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet muzikale IJsprinsen duo heeft een breed repertoire aan kerstnummers en nummers in 'wintersfeer'.
Ook kunnen zij op verzoek diverse nummers in hun repertoire opnemen.
De muzikanten zijn mobiel d.w.z. zeggen dat ze al spelende kunnen rondwandelen. De hoge witte IJskoninginnen dansen achter de muzikanten aan.

De IJskoninginnen kunnen ook ingezet worden om op ludieke wijze iets uit te delen, een speech aan te kondigen of een officiële handeling te verrichten.

solo €   750,00
duo €  1050,00
trio  €  1450,00
Tijdsduur ; 3 x  30 min of 2 x 45 min (binnen 4 uur)

extra p.p. @ €  375,00

Reiskosten; 0,40 af Groningen

Zie ook onze Steltlopers website


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  +31 181 324 310 of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl