Foto act Pretty (B)engel


Met de mobiele kerst fotoact Pretty (B)engel bepalen uw gasten zelf of zij als engel of als bengel de feestdagen ingaan.
Gekleed in een indrukwekkend kostuum met speelse verwijzingen naar kerst (inclusief ťchte kerstverlichting!), begeeft de actrice zich tussen het publiek.

Met veel flair stelt zij uw gasten de ludieke gewetensvraag: 'Ben jij een engel of een bengel?' fotoactie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
Vervolgens maken uw gasten een keuze uit de mooie 3D-vleugeltjes met glinsterende aureooltjes die op de rug van de actrice worden meegedragen.
Met deze vleugeltjes op het hoofd en een (b)engelachtige gezichtsuitdrukking poseren zij voor de directklaar camera.
Zo ontstaan speelse en werkelijk 'hemelse' kerstportretten.
 

Deze ludieke foto's worden ter plekke voorzien van een toepasselijk full color fotoframe, desgewenst aangevuld met een feestelijke boodschap en logo, en aan uw gasten meegegeven als aandenken aan uw winterevenement.

Deze fotoact is een prachtige verschijning op uw evenement en verrast jong en oud met sympathiek entertainment, speelse interactie en ludieke direct klaar foto's als aandenken aan het moment.

fotoactie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDeze fotoact is een bijzondere combinatie van theater en direct klaar fotografie.
Een actrice gekleed in een prachtig kostuum, begeeft zich tussen de gasten op uw evenement.
Met behulp van originele en mooi uitgevoerde rekwisieten, een direct klaar camera en een flinke dosis humor, zet zij uw gasten op de foto.
Zo ontstaat sympathiek, interactief entertainment en een uniek portret als aandenken aan uw evenement.
Elke foto wordt ter plekke voorzien van een representatief fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciŽle)boodschap en aan de geportretteerden overhandigd.


fotoactie te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

 Ä 850,00 Tijd; 3 x 45 min
(binnen 4 uur)
Reiskosten; 0,30 per km vanaf Den Haag, exclusief BTW

Speellocatie
De act kan zowel binnen als buiten (mits droog!) worden gespeeld zolang de hoogte van de ruimte minimaal 3 m. is en er gemiddeld 1,5 m. ruimte is om tussen de gasten/decor/meubels etc. door te lopen.
De speellocatie moet zonder trap bereikbaar zijn om beschadigingen aan het kostuum te voorkomen.

Act op maat
Met een act op maat kunt u een foto-act aanpassen aan het thema van uw evenement of campagne. In combinatie met een fotoframe op maat benut u de communicatiemogelijkheden van de foto-act optimaal.
Afhankelijk van uw wensen en het type evenement wordt een bestaande fotoact aangevuld met toepasselijke objecten, of worden de rekwisieten volledig vervangen door andere objecten, die beter aansluiten bij het thema.


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl