Dickenskoor


Dickenskoor te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOrganiseert u een concert, fair, borrel of iets anders waarbij een koor gewenst is?
Het Dickenskoor doet niets liever dan zingen dus komen uw activiteit graag opleuken met een optreden!

Het NHS Dickenskoor is een vrouwen a capella groep uit het Land van Maas en Waal met een zeer divers repertoire, van Barbershop tot Top 2000 songs in melodische of close harmony style.
Dickenskoor te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet een uitgebreid repertoire met bekende traditionals en Kerst- en Winterliedjes van deze tijd zijn zij o.a. in te zetten bij de entree voor een warm welkom van de gasten, voor kerstsfeer in de stad of de winkel of voor de aankleding of juist de speciale gast bij een borrel of diner.
A capella vierstemmig, met een kleinere of een grotere groep, voor een korter of langer optreden, afhankelijk van uw wensen, met zang van de fijnste kwaliteit, zowel binnen als buiten.
Zij zingen in Dickenskostuum, chique zwart of chique zwart met rode accenten.

Dickenskoor te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet koor bestaat ruim 25 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een fantastische a-cappella groep in Barbershopstijl van rond de dertig leden.
In de twee jaarlijkse Barbershop kampioenschappen in Veldhoven is het koor door een Amerikaanse jury beloond met een topscore en behaalden zij voor de zesde keer de 1e plaats.

Barbershop, een vorm van close-harmony waarbij vierstemmig gezongen wordt zonder instrumentale begeleiding.
Het showelement is heel belangrijk bij barbershop zingen.
Zang is uiteraard van doorslaggevend belang maar choreografie en kleding vormen een belangrijk onderdeel bij het uitdragen van “het verhaal”.


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl