Dickens Verteller


Dickensverteller te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSchitterende kerstverhalen tussen de gangen van een diner of wandelend door een winkelcentrum dan weer als verteller en plotseling weer als etalagepop.
Dickensverteller te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlIn Dickens kostuum wandelt deze gedistingeerde verteller door het winkelcentrum, waarbij hij spontaan in verhalen uitbarst, speelt en improviseert, in interactie met het publiek.

Deze mobiele animatie- en vertelact wordt verzorgd door acteur met jarenlange ervaring (o.a. Haagse Comedie en verschillende televisierollen).

Ook combinaties mogelijk met Scrooge of meerdere acteurs. "De kerstvertelling" van Charles Dickens is een veelgevraagd verhaal in de maand december.

De Dickensverteller komt dit jaar naar uw kerstevenement met 2 animatie-acts voor de prijs van één.
2 x 30 minuten speelt hij de DICKENS VERTELLER en daarna 2 x 30 minuten SCROOGE

 
 € 650,00 Tijd; 4 x ca. 30 min
 (binnen 4 uur)
Reiskosten;  incl. NL
Prijzen exclusief BTW


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl