Dickens Meneertjes


Dickens Meneertjes te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGekleed in jaren ’30 Charles Dickens stijl’ en met een gezonde dosis humor, improvisatievermogen en mensenkennis kunnen zij op zowat iedere situatie inspelen en op een spontane onvoorspelbare manier uit de hoek komen.

Veel instrumentale muziek en meesterlijke improvisaties worden toegevoegd, de interactie tussen de muzikanten is een genot om te zien en te horen, het speelplezier spat ervan af. 
Vol enthousiasme, lol & vakmanschap is dit een duo om je vingers bij af te likken.

Dickens Meneertjes te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet plezier dat ze uitstralen werkt aanstekelijk op het publiek, stil blijven staan zal niet meer lukken. 
Plezierig om naar te luisteren, kijken, dansen, swingen.
Het repertoire is zeer uitgebreid zeker het kerstrepertoire zal hier in niet ontbreken, ook voor kinderliedjes draait hij de hand niet om maar ook de oude jazz van de jaren twintig - dertig van de vorige eeuw of naar de Franse, Zuid-Amerikaanse en Nederlandse traditionals heen.
Ze spelen zonder geluidsversterking, wisselen regelmatig van speelplek en hebben een plezierige omgang met het publiek.

Dickens Meneertjes te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlIdeaal als live muziek met aangenaam geluidsniveau gewenst is zoals bij recepties, ontvangsten, presentaties, privéfeesten, diners, bruiloften, tuinfeesten.

Daarnaast heeft dit muzikale duo (ook te boeken als trio met een drummer/percussionist) ook ‘n aantal theatrale acts ontwikkelt waarbij muziek en theater zijn gecombineerd zoals een parodie op een fanfare, matrozen, koks (koekenbakkers), Oud Hollands, Italiaanse gondeliers, Kerstman of thema aangepast aan uw evenement  …   een aanrader voor straattheater, festivals, winkelcentra of als verrassingsact tussendoor.

 € 7950,00 Tijd; 4 x 30 of 3 x 40 minuten binnen 4 uur
Reiskosten; 0,30 af regio Breda
Prijzen exclusief BTW

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl