Kerstboom Steltenloper


Kerstboom Steltenloper te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Kerstbomen Steltenlopers  zijn grote aandachtstrekkers op uw evenement!
U kunt de act boeken met 1 Kerstboom steltenloper of als duo met 2 Kerstbomen op stelten.
Meters hoge prachtige versierde boom compleet met een piek

Kerstboom Steltenloper te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet hun enorme lengte kijken ze over al uw bezoekers heen, ideaal om als blikvanger in te zetten in winkelcentra en op kerstmarkten.
Kerst op hoog niveau

Een prachtig schouwspel om naar te kijken tijdens de feestdagen, kortom uitzonderlijk en spraakmakend Winters Entertainment.
Deze winteranimatie act is een prachtig wintertafereel op stelten die met hun verschijning de echte Kerstsfeer neer zetten op elk kerst / winterevenement. 

 duo € 895,00

solo € 550,00

Tijdsduur ; 3x ca. 30 min

of 2 x 45 min

Reiskosten; 0,25 af regio Gemert
Prijzen exclusief BTW

Nog meer acts in Sint
en Kerstsfeer: klik hier


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  +31 181 324 310 of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl