Wally's Christmas Swing


Wally Preyll live bij Partyservice nl

Swing is the Thing.......Walter goes Swing.

Sinatra, Dean Martin, Elvis noem ze maar op.
De grootste hits worden verfrissend gebracht op een zeer stijlvolle manier. Met een swingende inslag en diverse uitstapjes naar Latin en Rock and Roll. Kenners zien in hem een groot artiest en kan volgens hen een ster worden in Entertainmentland.

Optredens op luxe feesten zijn geen uitzondering.

Wally die zijn sporen al verdiend heeft met zijn diverse shows gaat nu helemaal voor de Swing, een prachtige cd is daar het resultaat van.

De manier waar op hij een Sinatra song brengt bezorgt menig luisteraar kippenvel, op een uiterst relaxte wijze brengt met zijn warme stem de songs naar een zeer hoog niveau.
Fly me to the moon, In the Ghetto, I've got you under my skin, zijn slechts enkele songs in het schitterende repertoire van hem.

Wally is te boeken als tapeact (1x 40 min of 2x 25 min ) of met combo.


Het eerste studio album van Walter is een feit.

De CD bevat 13 tracks waarbij bekende songs uit de pop- en rockhistorie op smaakvolle wijze met een jazzy saus worden overgoten.
Klassiekers als “I was made for loving you” en “Smoke on the water” worden door het duo in een geheel nieuw daglicht gezet, maar ook meer eigentijdse nummers zoals “With or without you” en “You’re beautiful” ontbreken niet.
Bij een aantal tracks wordt het duo muzikaal bijgestaan door de ervaren saxofonist Howard Sie.

De CD wordt afgesloten met de bonustrack “Don’t give up”, een duet met zangeres Daisy.
Het warme stemgeluid van Wally Preyll en de sfeervolle arrangementen van Peter van Leerdam maken deze CD tot een zeer prettige luisterervaring.

Laat u meeslepen door Walter.