Los del Navidad


Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOok romantische kerstnummers met panfluit zullen bijdragen tot een hele speciale kerstsfeer.
Verder zorgen ze voor interactie met jong en oud; iedereen mag een dansje maken met het kerstvrouwtje en de kerstbel luiden!  Ook een panfluitwedstrijd en een kerstdanswedstrijd worden niet vergeten!

Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDit kerstoptreden kan op verschillende manieren, binnen of buiten, plaatsvinden;
*Mobiel met mobiele geluidsinstallatie en rijdende kerstboom (geen stroom nodig)
*Op een eigen kerstpodium (met eigen licht en geluidsinstallatie, wl stroom nodig)


Twee knotsgekke muziekpieten die ook Spaans kunnen spreken, zorgen voor een wervelende muzikale show. Niet zomaar klassieke Sinterklaasliedjes, maar swingende Caribische Sinthits maken zelfs de Sint aan het swingen.

Showbizzpiet Pyta probeert Piet Pedro met haar vrouwelijke charmes te bekoren, maar Piet Pedro denkt alleen maar aan Neperpoten (Pepernoten) eten en sista. Toch moet er gezongen en gedanst worden want de kinderen staan daar niet zomaar.
Maar wie kwam er toch ook al weer?
Muzikale zwarte Piet te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOok de muziekpieten academie heeft niet veel bij deze pieten uitgehaald, want ze zingen geen enkele tekst van de Sinterklaasliedjes goed.
Maar ze spelen wel swingende muziek en mooie gitaar en panfluiten, dus gaan ze zelf maar Sinterklaasliedjes verzinnen.
De swingende Sinthits, een wervelende zwartepietendans en een heus kindermuziekorkest zullen bij Sinterklaas uiteindelijk veel meer in de smaak vallen!
550,00  2 x  30 min, binnen 2 uur
650,00 3 x  30 min, binnen 3 uur
750,00

4 x  40 min, binnen 4 uur

Reiskosten; 100 km vrij af Tilburg, daarna 0.30 per km prijzen exclusief BTW