Muzikale Kerstman


Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMuzikale Kerstman met Arrensleetje

De Kerstman neemt zijn arrenslee mee en speelt op verschillende muziek instrumenten de gezelligste kerstliedjes met zijn accordeon, trompet, zingende zaag, viool, concertina en saxofoon.
Afwisselend jongleert hij, maakt ballon­figuren, goochelt en maakt een praatje en een grapje. Deze mobiele act is geschikt voor alle kerstevenementen.

  € 595,00  4 x 45 min (max 4 uur)
Reiskosten; 100 Km vrij Rotterdam, + 0,30
Prijzen exclusief BTW
 
Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAccordeonist Hans

Zorgvuldige carrièreplanning lijkt niet het sterkste punt van accordeonist, gitarist en troubadour Hans.
Begonnen als gitarist raakte hij rond zijn vierentwintigste levensjaar verslingerd aan de acrobatiek en kort daarna aan het jongleren… om vervolgens na enkele jaren toch weer terug te keren bij zijn oude liefde: de muziek.

Maar wie in theaters en pistes heeft gestaan speelt nooit meer zo maar een deuntje of een liedje. Hans de Cock speelt geen muziek, hij bréngt muziek.

En bovenal: hij is een prettige entertainer, bij elk publiek feilloos inschattend op welke toon het aangesproken wil worden.

Een geintje op z'n tijd, maar ook een aankondiging van een spreker, act of buffet, het is hem toevertrouwd!

  € 555,00 Tijdsduur ; 4 uur
Reiskosten; € 0,25 per Km af regio Nijmegen
Prijzen exclusief BTW
 

Muzikale Kerstman te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAccordeonist Ron

Deze muzikale Kerstman biedt u diverse muzikale acts en mogelijkheden, een accordeonist die zich aanpast aan elke gelegenheid.
Deze muzikale Kerstman speelt en zingt zowel Engelstalig als Nederlandstalig kerstrepertoire waaronder Jingle Bells, We wish you a Merry Christmas, Let it Snow, Rudolph,the red-nosed reindeer, Midden in de Winternacht, O Denneboom, Stille nacht etc.
Hierdoor zijn vooral accordeon en zang in belangrijke mate aanwezig, zowel in solo als in duo en trio bezetting, van straat optredens tot podiumacts.
Muzikaal entertainment zowel feestelijk, zakelijk, nostalgisch als ludiek. Akoestisch of versterkt van smartlap naar serenade, musette tot klezmer.
Natuurlijk brengt een accordeonist gezelligheid en sfeer.
Op de door u gewenste locatie of bij u thuis of in de kerstperiode als "Muzikale Kerstman" met accordeon. Kortom, mogelijkheden genoeg.

  € 595,00  4 x 45 min (max 4 uur)
Reiskosten; 100 Km vrij Rotterdam, + 0,30
Prijzen exclusief BTW